Тази пролет хитовия криминален сериал Братя се завръща с втори сезон.

...
Тази пролет хитовия криминален сериал Братя се завръща с втори сезон.
Коментари Харесай

Искра Донова разкрива тайни от Братя 2

Тази пролет хитовия престъпен сериал " Братя "  се завръща с втори сезон. Сред най-ярките персонажи в първия беше Ива Йосифова – бизнес дама, която изглеждаше подготвена на всичко за пари и триумф. Актрисата Искра Донова споделя ще се пребори ли героинята й за фамилията си или ще претърпи крах.

" Мисля, че стана ясно на всички, че няма да продължа да бъда държанка. Там не се получиха нещата – с Денис Топал приключихме. Надявам се посоката за Ива да е към опазване на фамилията – нещо, което тя съобщи в края на първи сезон ", сподели Донова.

" Харесвам Ива. Тя в действителност е безскрупулна, само че това е една от аргументите да я одобрявам. По-скучно е да се играе нежна, добра и богатства жена – избирам аз да съм дейната. Надявам се Ива да успее да резервира фамилията си ", сподели актрисата пред Гала.

По време на фотоси на престъпната драма, макар напрежението, което пресъздават актьорите и сложните обстановки, не липсват комични моменти.

" Най-драматичните моменти са най-трудни за снимане, само че и там ти става най-смешно. Защото е толкоз трагично, че в един миг прескачаш към смеха и край. Аз персонално съм се смяла в доста нелепи обстановки ", спомня си Искра.

Актрисата си напомни някои от последните снимачни дни от първи сезон на " Братя ", в които тя е била сецната и придвижването е предизвиквало мощен дискомфорт. Тогава „ плавните ” й придвижвания по време на фотоси са разсмивали всички.

Сред последните планове на Искра Донова е представлението в Младежкия спектакъл " Николай Бинев "  – " Бившата мис от дребния град "  по текстове на Мартин Макдона с режисьор Владимир Люцканов. Репетициите за пиесата не са минали без серия комични обстановки и търсене на мрачното у всеки един от героите.

В близко време актрисата ще стартира работа с режисьора Ники Илиев по нов български филм, а в случай че обстановката разрешава друга лента с нейно присъединяване ще направи своята премиера на огромен екран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР